El Partit

El Partit Demòcrata de les Terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran és el referent del PDeCat (Partit Demòcrata) a les nostres comarques. És un partit polític jove, potent i amb una gran herència històrica.

Es tracta d’un partit polític catalanista, demòcrata i humanista, amb una gran visió social. Un partit que continua amb l’apassionant feina de fer país, cultural i políticament, que va començar fa 40 anys Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Un dels clars objectius del PdCat és la Independència de Catalunya i conseguir-la d’una manera sòlida. Només construint un Estat ferm es podrà fer de Catalunya un país encara millor. Un país més modern, europeista i compromès socialment, i en el que la província de Lleida hi jugui un paper fonamental.

PDeCat: Un partit per lleidatans, pirinencs i catalans

La nostra formació política neix el mes de juliol del 2016 com a resposta a una necessitat de transformació del partits catalans. Aquest nou partit amb un gran llegat polític está més implicat en oferir solucions a reptes socials i polítics que no només afecten directament a casa nostra, a la societat catalana, sinò de forma global a tot el món.

El Partit Demòcrata de les terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran està format per persones que vetllen i estan al servei de tots els lleidatans, pirinencs i aranesos dels sectors vius socials, econòmics, educatius, culturals, esportius, mediambiental, empresarials, agraris i ramaders, de les nostres comarques. La nostra responsabilitat és treballar per garantir que cadascun dels ciutadans pot gaudir de la llibertat individual, la prosperitat col·lectiva i la justícia social. I tot portant-ho a terme de forma seria, rigurosa i sense anteposar cap dogmatisme ideològic.

És una partit independentista amb una sòlida experiència de govern. Un partit que treballa pel benestar del conjunt dels sectors i de lescomarques de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran en particular i Catalunya en general. Som la continuïtat del moviment municipalista de referència més important dels darrers 40 anys al nostre país.

El PDeCat és una formació que compta amb un equip d’alta qualitat humana, preparat, solvent, competent i amb professionals d’èxit reconegut en tots els àmbits. Opta per un govern de centralitat política i social, que vol donar la paraula a la societat de les comarques de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran (provincia de Lleida). Per poder crèixer és necessari que la població s’expressi lliurement i pugui opinar sobre el progrés del nostre país. Si ens unim junts per Catalunya, podrem aconseguir que el nostre país torni a estar al capdavant d’Europa.

Conèix el PDeCat:

El Partit Demòcrata (PDeCat) és un partit del segle XXI i per al segle XXI, que a més compta amb una gran experiència política.

El Partit Demòcrata té un objectiu polític clar: que Catalunya esdevingui un estat independent. I a més, que sigui acceptat com a membre de la Unió Europea i de les Nacions Unides. Un partit que vol representar la centralitat política i l’esperit social, liberal i humanista.

El Partit Demòcrata de les Terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran és un partit que treballa perquè les nostres comarques tinguin al seu abast totes les eines i oportunitats per a que els ciutadants puguin construir una vida més digna, més ètica. En resum, una vida millor, plena de confiança, autoestima i esperança. I al mateix temps, ajudar a Catalunya a posar-se capdavantera a la Unió Europea.

El Partit Demòcrata és un partit europeista i humanista. Un partit que busca la pau, llibertat, justícia, democràcia de qualitat. Tanmateix,  lluita pels drets fonamentals de les persones, prosperitat, inclusió, cohesió i justícia social, respecte al medi ambient i solidaritat entre pobles i nacions.