El PDeCAT defensa al Congrés finançar amb fons europeus el projecte de modernització del Canal d’Urgell

14/05/2021

Concep Cañadell

Concep Cañadell manifesta que “l’aigua és sinònim de vida i la possibilitat de modernització del Canal d’Urgell amb els fons Next Generation és una oportunitat que les Terres de Lleida i Catalunya no poden deixar escapar”

La diputada del PDeCAT per les Terres de Lleida al Congrés, Concep Cañadell, ha intervingut ahir dijous a la Comissió d’Agricultura, Pesca i Alimentació per defensar el finançament amb fons europeus del projecte de modernització del Canal d’Urgell, tal com proposa la Comunitat General de Regants del Canal d’Urgell.

Cañadell ha intervingut en l’esmentada Comissió per defensar la posició del PDeCAT respecte una Proposició no de Llei presentada pel Grup Popular al Congrés. Els partits que donen suport al govern de l’Estat, PSOE i Unidas Podemos, hi han votat en contra.

En la seva intervenció, la diputada lleidatana ha manifestat que “l’aigua és sinònim de vida i la possibilitat de modernització del Canal d’Urgell amb els fons Next Generation és una oportunitat que les Terres de Lleida i Catalunya no poden deixar escapar”.

Després d’enumerar tots els avantatges que aquest projecte pot suposar pel territori, Cañadell ha conclòs dient que “sé molt bé del que parlo: perquè el poble del qual sóc alcaldessa, la comarca de la Noguera i la demarcació que represento al Congrés se’n veuran clarament beneficiades a nivell econòmic, mediambiental, social i d’equilibri territorial”.