Els diputats del PDeCAT no investiran cap Govern que no tingui en compte la “carpeta lleidatana i pirinenca”, diu Marc Solsona a Bellpuig

09/02/2021

Aquesta carpeta inclou la llei de competitivitat, el suport explícit als Jocs Olímpics de Barcelona-Pirineus 2030 i convertir Lleida en el hub agro-digital de referència del sud d’Europa, tot plegat per “posicionar Lleida des de la nostra potencialitat i no des de la nostra debilitat”.

Els diputats del PDeCAT de les Terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran seran diputats d’estricta obediència lleidatana, per això “no faran cap investidura ni donaran suport a cap Govern que no tingui en compte el que anomenem la carpeta lleidatana i pirinenca”.

Així ho ha anunciat Marc Solsona durant la visita que el cap de llista per la demarcació ha fet a Bellpuig, on ha estat acompanyada per Aida Gabernet, número 8 de la llista i veïna de la població, i Marcel Pujol, alcalde de Castellserà.

Amb el terme ‘carpeta lleidatana i pirinenca’, Solsona s’ha volgut referir a elements irrenunciables per als disputats lleidatans. Entre aquests ha esmentat la llei de competitivitat que propugna el PDeCAT, perquè “tothom es pugui guanyar la vida a les nostres terres i pugui competir en igualtat de condicions”; el suport “explícit als Jocs Olímpics de Barcelona-Pirineus del 2030”, que són “importantíssims per desencallar i posicionar estratègicament el nostre territori”; i el compromís per definir i situar Lleida com a hub agro-digital del sud d’Europa, que ens permeti “competir amb valor afegit, coneixement, recerca, talent, joventut,…”, i que suposa, en definitiva, “posicionar Lleida des de la nostra potencialitat i no des de la nostra debilitat”.

“És això el que som el PDeCAT: el millor equip, el millor projecte, idees, propostes,… En definitiva, la millor carta de presentació no només per influir en els futurs governs, sinó per decidir, governar, congestionar el futur dels nostres pobles i ciutats”, ha acabat Marc Solsona.