Manel Solé: “El PDeCAT a la Vegueria de Lleida té moltes alcaldies, som una força útil i eixamplem el món municipal cap a les municipals”

19/10/2021

El PDeCAT a la Fira Municipalia

Una seixantena de representants municipals del PDeCAT, presents a la Fira Municipalia

Una representació del Partit Demòcrata de Catalunya a la Vegueria de Lleida, amb una seixantena de representants municipals,  ha efectuat aquest dimarts una visita al 21è Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals, Municipalia i del 5è Innocamping. El certamen ha obert avui les seves portes a les instal·lacions de Fira de Lleida i se celebrarà fins dijous.

En aquest sentit, el president del partit, Manel Solé ha destacat que: “El PDeCAT a la Vegueria de Lleida té moltes alcaldies, som una força útil i eixamplem el món municipal cap a les municipals”. “Al PDeCAT tenim pesones molt capaces de  liderar i continuar capitanejant molts projectes municipals en el territori”, ha reblat.

La delegació del PDeCAT ha estat formada per Manel Solé, president del PDeCAT a la Vegueria de Lleida i alcalde de La Granja d’Escarp; Jordi Latorre, secretari d’organització de la Vegueria, vicepresident de la Diputació i alcalde de Torrefarrera; David Masot, president de l’executiva comarcal del Segrià del partit, president del Consell Comarcal del Segrià i alcalde de Maials; Rosa Pujol, vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i alcaldessa d’Aitona, Maria José Erta, presidenta del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i alcaldessa de Vilaller; i Concepció Cañadell, diputada al Congrés i alcaldessa de Térmens, a més d’altres alcaldes i regidors de la demarcació.