Marc Solsona: “Som la millor garantia per a la utilitat del vot a les Terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran”

12/02/2021

El PDeCAT celebra l’acte de final de campanya amb la convicció que “serem la gran sorpresa” a les eleccions al Parlament d’aquest diumenge.

“Som la gent que hem governat bé, som la llista dels alcaldes i alcaldesses, els del president Artur Mas, els de l’Àngel Chacón”, diu el cap de llista per Lleida.

Marc Solsona ha dit avui, en l’acte de final de campanya a Lleida, que el PDeCAT és “la millor garantia per a la utilitat del vot a les Terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran” a les eleccions al Parlament d’aquest diumenge. L’acte ha tingut lloc aquest migdia a la plaça Blas Infante de Lleida, on Marc Solsona ha estat acompanyat per tota la candidatura del PDeCAT de les Terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran.

Solsona ha exposat que el PDeCAT posa el punt final a la campanya de la mateixa manera que la va començar, és a dir, “defensant lo nostre”, un concepte que és “una manifestació de la voluntat de superació partidista per fer un projecte integrador, inclusiu i que generi força al territori”. El portaveu ha remarcat que, durant la campanya, “hem constatat que som l’únic partit que té un projecte sòlid per a les terres de Lleida”. “Hem fet una campanya parlant de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran, i no tothom ho pot dir”, ha subratllat en aquest sentit.

És a partir d’aquesta vocació de “posar sobre la taula la carpeta lleidatana i pirinenca” que, segons Marc Solsona, la seva formació ha articulat tota un seguit de propostes, com ara la implantació de la llei de competitivitat, el suport als Jocs Olímpics de Barcelona-Pirineus 2030, la necessitat d’esdevenir el hub agrodigital de referència al sud de la UE, etc. En definitiva, ha dit, “hem parlat de polítiques, polítiques i més polítiques, perquè quan la gent voti, que sàpiga el que vota i que no confonem més a la ciutadania”.

Marc Solsona ha acabat dient que “nosaltres som el PDeCAT, som aquella gent que hem governat bé, som la llista dels alcaldes i alcaldesses, els del president Artur Mas, els de l’Àngel Chacón. En definitiva, som la millor garantia per a la utilitat del vot a les Terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran, i amb aquesta voluntat el dia 14 serem la gran sorpresa d’aquestes eleccions, perquè farem un fantàstic resultat”.